Biletele de acces la Salonul Vinurilor Millésime se pot achizitiona de azi!

Vesti bune de la Salonul Vinurilor Millésime

Incepand de azi se pot achizitiona biletele de acces la Salonul Vinurilor Millésime si la Masterclass-uri.

Accesul la Salonul Vinurilor Millésime se realizeaza pe baza biletului de intrare. Pentru a avea asigurat accesul in cadrul Salonului veti putea achizitiona biletele atat in avans, prin completarea formularului de comanda de mai jos, cat si la fata locului. Biletele sunt disponibile in varianta bilet de 1 zi sau bilet de 3 zile la un pret special.

La fata locului biletul pentru o zi va putea fi achizitionat la pretul de 50 lei/peroana, iar biletul pentru 3 zile se poate achizitiona la pretul de 125 lei/persoana.

Accesul la sesiunile Masterclass se face pe baza de rezervare in avans si implica achizitia biletului de acces la Salon pentru ziua respectiva. Locurile disponibile la aceste evenimente sunt limitate, iar modalitatea de acces se realizeaza numai pe baza de rezervare si plata anticipata. Pentru a rezerva si achita biletele  va rugam sa completati formularul aflat la sectiunea Bilete. sau sa transmiteti un e-mail catre office@millesime.ro in care sa specificati in titlu: Rezervare Masterclass (Nume Masterclass) si numarul biletelor necesare.